Kaupunkimetsäliike

5.1.07

Malminkartanon täyttömäellä tapahtuu tiistaina 6.2.


Tiistaina 6.2. kello 9-11 Malminkartanon täyttömäen ympäristöön on kutsuttu kaikki Malminkartanon alueen koulut ja päiväkodit ulkoilmatapahtumaan, jossa tarinan avulla pyritään lisäämään malminkartanolaislapsien ympäristötietoisuutta ja paikallisten asukkaiden ylpeyttä omasta elinympäristöstään.

6.2. on saamelaisten kansallispäivä, ja tapahtumassa vietetään Lapin tuntureilta Malminkartanon omalle kotitunturille muuttaneiden peikkojen 30–vuotishääpäivää. Peikkotarinan avulla viestitetään luonnonläheisiä ja ympäristöystävällisiä elämäntapoja ja kulutustottumuksia. Kestävän kehityksen hengessä mahdollisimman suuri osa tarvittavista välineistä on valmistettu käsityönä.

Koululais- ja päiväkotiryhmät tulevat paikalle opettajiensa ja ohjaajiensa opastamina, mutta tervetulleita ovat kaikki pienet ja isommatkin asukkaat yksin tai ryhmässä. Mäen ympäristössä on lukuisia toimintapisteitä, joissa tarvitaan myös vapaaehtoisia järjestysmiehiä ja muuta talkooväkeä. Ole mukana todistamassa tapahtumaa, josta saattaa tulla perinne!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen talkoolaiseksi: Michael Perukangas 040-419 6153, Tuija Vänskä 045-636 6309.

Kuvalähde: http://www.kaupunginosat.net/malminkartano/