Kaupunkimetsäliike

8.2.08

Mustavuoren ulkoilupäivä lauantaina 9.2.

Huomenna lauantaina kannattaa ulkoilla Etelä-Mustavuoren lenkkipoluilla klo 11 alkaen. Pro Mustavuori -toimintaryhmä on valmistanut polkujen varrelle mainiot luontorastit, joilla voit tutustua rakentamisuhan alaisen alueen luontoon ja historiaan. Rastit alkavat Niinisaarentien ja Vuosaarenhuipuntien risteyksen tienoilta.

Useimmilla rasteilla on elävä opas, joka kertoo jostain alueen erityispiirteestä. Esimerkiksi linturastilla saat tietää, mitä uhanalaisia lintulajeja aiotaan rakentamisella karkottaa näiltä asuinsijoiltaan.

Rastien bongaaminen lenkkipolun varrelta sopii hyvin sekä nuorille että vanhoille ja erityisesti lapsille. Polun varrella saattaa tavata vaikka jättiläisen - onhan siellä jättiläisen kivetkin ripoteltuna silokalliolle. Ja tietysti tapahtumaan saapuu Mustavuoren haltija Eevert.

Viimeisellä rastilla on polun kiertäneille tarjolla makkaraa grillistä ja mehua. Paikalla lisäksi Pro Mustavuoren ja Vuosaari-Seuran infopiste.

Tätä "luontokoulua" ei kannata jättää väliin, satoi tai paistoi!

Tervetuloa ulkoilemaan
toivottavat järjestäjät: Pro Mustavuori -toimintaryhmä & Vuosaari-Seura

Videon Mustavuoren haltija Eevertistä voi katsoa klikkaamalla otsikkoa. Otsikon alta avautuvasta Vuotv:stä voi katsella muitakin videoita Mustavuoresta.